Privatlivspolitik

Cookie og privatlivspolitik

Udgiver
Websiden pancreaspatient.dk ejes og publiceres af:

Pancreasnetværket i Danmark
pancreasepatient@gmail.com

Vi anvender cookies
En “cookie” er ikke andet end en lille tekstfil, som din browser gemmer og på den måde kan websitet genkendes næste gang du besøger det. Det er smart fordi at langt det meste indhold på hjemmesiden vil være det samme som sidste gang du besøgte det og du derfor ikke behøver at hente indholdet ned på ny.

Det gør det også muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men aldrig personlige oplysninger.
En cookie er ikke et computerprogram, og den kan heller ikke indeholde virus.

Vi gemmer aldrig personlige data i en cookie.

Pancreasnetværket overholder dansk lovgivning og har udarbejdet denne cookiepolitik i henhold til “Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”Personoplysninger.
Læs mere på Retsinformation

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker bl.a. ved almindelig besøg på siden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, handler i vores webshop og derved registrerer dig med navn og adresse etc.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: 
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). 
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller tilmelding til nyhedsbrev.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og it-etiske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver misbrugt, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer i uvedkommendes varetægt, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at optimere den generelle brugeroplevelse

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en lille håndfuld tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: pancreaspatient@gmail.com Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tredjeparter

Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site:
Google Analytics

Hvor længe lever en cookie?
Nogle cookies slettes i samme øjeblik du forlader et website. Andre kan leve i flere år. De fleste cookies har en levetid på 12-24 måneder. Hver gang du genbesøger Pancreaspatient.dk, forlænges perioden.

Cookies fra andre

Vi bruger cookies så brugerne får en så god oplevelse på websiden som muligt. I forhold til markedsføring arbejder vi hverken segmenteret eller på individuelt/IP-adresse niveau.
Vi anvender Google Analytics, GA, som sætter cookies til at samle generelt statistik om brugen – men ikke om brugerne. Vi sætter en cookie, der fortæller sitet om din browser kan vise javascript eller ej.

Slip af med cookies

for at få vejledning i, hvordan du undgår at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Her får du en advarsel om cookies eller hvordan du sletter de cookies, der ligger på din harddisk.
Men husk, at du mister en række fordele i forhold til brugervenligheden, hvis du ikke bruger cookies.

Vi beskytter persondata

Når du deler personlige(personhenførbare) informationer med Pancreasnetværket, som fx navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer vi dem, så de ikke kan bruges til andet end det de oprindelige og nødvendige formål.
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med som fx udsendelse af nyhedsbreve indeholdende relevant information for personer med interesse i emnet Bugspytkirtelkræft.

Det er kun relevante nøglepersoner hos Pancreasnetværket, der har adgang til disse data.
Pancreasnetværket opbevarer ikke personlige data, uden at du som bruger har givet samtykke herom.
Personlige informationer, der er blev indsendt til Pancreasnetværket deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke. Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Nye retningslinjer i den digitale tidsalder
Den digitale udvikling sker meget hurtigt hvilket kræver løbende justeringer. Både lovgivningsmæssigt som jo i sidste ende skal sikre forbrugeren og en sund og fair konkurrence. 
Det betyder også, at der fra tid til anden kommer til at ske ændringer hvilket vi vil informere om på vores websites.

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website, brugen af cookies eller vores Cookie- og privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os.